29.03.2024, 12:48

"Тимчасова територія": Жителька одного з районів Лисичанська розповіла про життя в окупації

Оксана Мовчан | Всі новини автора
амипек

У тимчасово "звільнених" населених пунктах Луганської області деякі мешканці все ще вірять, що їх "прийняли" до Росії. Як насправді відбувається так зване "братнє об'єднання" стало відомо з розповіді очевидців.

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік. 

За словами місцевої жительки Лисичанська, яка проживала у районі ГТВ, в окупації варто подумати про казкове приєднання "ЛНР" до РФ.

"Не в нашому місті, але варто про що подумати тим, хто вже кричав, що линири прийнятий до Раїси. Моя подруга понад два роки не бачила маму. Подруга в Україні, мама в окупації, не буду називати де саме, але ближче до Біловодська, так ось, рідні люди хотіли зустрітися, на нейтральній території. Мама проїхала всю р..шу, і на контрольному пропуску її не випустили", - йдеться у повідомленні.

"Виявляється", що так званий паспорт псевдореспубліки зовсім і не документ, бо це тимчасова територія. І на цій самій території ніхто не буде нести відповідальність за населення - "вас нікому буде врятувати, це в крайньому разі, а в гіршому, ви пропали безвісти".

"Паспорта рефе у неї немає, тільки ленере, закордонний і укр, на контролі сказали, що паспорт ленере не зчитують, оскільки це тимчасова територія! Тепер у мене питання до ленере, то що стосується наших рідних країв, всі ж кричали, що вас визнали, виходить це тільки ваша ілюзія? Другий, це "тимчасова територія" і за одне для подумати тих, хто оформив доки на офіційній території, ви не значитеся як у себе вдома, тобто якщо з вами щось станеться, рідним нічого не скажуть, і вас нікому буде врятувати, це в крайньому разі, а в гіршому, ви пропали безвісти", - підкреслила автор.

Читайте також:

У приватному секторі Лисичанська знову сталася пожежа - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк