27.10.2023, 21:40

"Укрзалізниця" модернізувала електропоїзд, випущений в Луганську у 2006 році - фото

поезд луганск

"Укрзалізниця" модернізувала електропоїзд, випущений у 2006 році в Луганську. Тепер поїзд став більш сучасним та зручним для поїздок.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Після капітально-відновлювального ремонту поїзд ЕПЛ2Т став інклюзивним - має пандуси для людей з інвалідністю, збільшені вбиральні у головних вагонах. Також є місця для перевезення велосипедів, інформаційні вказівники продубльовані шрифтом Брайля. У наявності оновлена система інформування, освітлення, встановлені USB та USB-C-порти для зарядки гаджетів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це вже 23-й електропоїзд, який "Укрзалізниця" випустила після початку повномасштабного вторгнення.

Як повідомлялося раніше, на залізничних вокзалах України почали працювати "Пункти незламності", де можна погрітися, відпочити та зарядити гаджети. Усього відкрилося 96 пунктів на різних станціях.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: До Лисичанська залізницею: невже це знову стане реальністю?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк