13.05.2023, 08:32

Укрзалізниця попередила про суттєву затримку низки поїздів: перелік рейсів

Укрзализныця предупредила о существенной задержке ряда поездов

Внаслідок ворожих обстрілів є "прильот" по критичної інфраструктури у Хмельницькій області, деякі поїзди прямуватимуть зміненим графіком. "Укрзалізниця" повідомляє про затримку низки пасажирських поїздів.

Як повідомляє "Укрзалізниця", через російські атаки поїзди прямуватимуть із затримкою та зміненим розкладом, передає Час Пік.

"Укрзализныця" сообщает о задержке ряда пассажирских поездов

На даний момент слід очікувати суттєвої затримки рейсів:

  • №38/36 "Ужгород, Перемишль - Одеса";
  • №119 "Запоріжжя - Львів";
  • №139 "Київ – Кам'янець-Подільський";
  • 85/233 "Покровськ, Дніпро – Львів";
  • №716 "Перемишль - Київ".

У ніч проти 13 травня у кількох областях України було чути вибухи. На Львівщині працювали сили ППО. Київська ОВА також повідомляла про загрозу атаки російськими БПЛА, в області працювали сили ППО.

Про вибухи на території Хмельницької області близько 5-ї ранку повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. О 7:30 Хмельницька ОВА повідомила, що в області є "прильот" по критичній інфраструктурі.

"На жаль, маємо приліт по критичній інфраструктурі. Об'єкт знаходиться за межами населених пунктів. Зберігаємо спокій. Відповідні служби працюють.

Окремі потяги сьогодні слідуватимуть зміненим графіком. Подробиці згодом", - повідомили в ОВА.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк