18.04.2023, 11:49

Росія знову атакувала Слов'янськ: наслідки прильотів

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Слов'янськ

Уночі, 18 квітня, ворог протягом двох годин обстрілював Слов’янськ Донецької області. Унаслідок прильотів, на щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомив начальник Слов'янської міської ВА Вадим Лях, передає Час Пік.

Повідомляється, що росіяни атакували Слов'янськ впродовж двох годин. Вони обстрілювали місто ракетами С-300 та дронами-камікадзе «шахед». На щастя, серед людей постраждалих немає. Проте унаслідок атаки були пошкоджені автівки та деякі будівлі.

"Цього разу влучення трапились на вулиці Вчительській та бульварі Пушкіна. Постраждали 5 багатоповерхівок, 7 приватних будинків, охоронний об’єкт, медичний заклад, розважальний центр, бізнес-центр, автівки", — йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, що декілька днів тому у Слов'янську завершились рятувальні роботи у п'ятиповерховому будинку, який обстріляли російські окупаційні війська 14 квітня. За словами Вадима Ляха, цей масований обстріл став одним з найбільш масштабних за останній час. По місту було випущено 8 ракет, рятувальні роботи тривали три дні. Унаслідок прильотів 24 людини були поранені, 15 загинуло. Наймасштабніші руйнування росіяни завдали п'ятиповерховому будинку в провулку Парковий.

Читайте також: На Луганщині внаслідок авіанальоту загинули люди: снаряд влучив у приватний будинок

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк