23.02.2024, 14:37

ЖК Оптимісто в Гатному — ідеальне місце для сімейного життя

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Для проживання сім’єю більше підходить тихе та зручне передмістя, ніж шумний і переповнений Київ. Знайти комфортну квартиру для заміського життя можна в житловому комплексі «Оптимісто», що розташований поблизу столиці. ЖК знаходиться в селі Гатне Фастівського району Київської області, що лише в 3 км від Кільцевої дороги.

Переваги проживання в Оптимісто для сімей

Якщо сімейна пара шукає нерухомість у передмісті, при цьому планує їздити на роботу до Києва, житловий комплекс «Оптимісто» може стати вдалим варіантом. Новобудови розташовані в 5 хвилинах їзди на авто до найближчої станції метро. Швидко дістатися до столиці по Одеському шосе буде зовсім нескладно.

Які ще переваги має ЖК «Оптимісто» для сімейного проживання:

  • Розвинена інфраструктура. На перших поверхах новобудов розміщені комерційні приміщення, тож у кроковій доступності є центр дитячого розвитку, магазини, кав’ярня, салон краси, відділення пошти. Крім цього, зовсім поруч розташований великий торгово-розважальний центр із супермаркетом, галереєю бутиків, кінотеатром, фудкортом і дитячою ігровою зоною.
  • Безпечний простір. Двір закритий від машин, отже діти зможуть безпечно гуляти на свіжому повітрі поряд із домом. Незнайомі люди не потраплять на територію завдяки картковій системі входу та виходу. Також комплекс охороняється й має відеоспостереження.
  • Багатофункціональна територія. У внутрішньому просторі кварталу є все для відпочинку та занять спортом. Тут передбачені прогулянкова променада, фонтан, ігрові зони для дітей різного віку, спортивні майданчики, бігова та велосипедна доріжки. Велика автостоянка винесена на зовнішню прибудинкову територію.

Житловий комплекс розрахований і на новостворені сімейні пари, які ведуть активний спосіб життя, і на сім’ї з кількома дітьми, які прагнуть спокою та комфорту.

Яку квартиру можна придбати в ЖК Оптимісто для сім’ї

Як інформує офіційний сайт ЖК «Оптимісто», у монолітно-каркасних будинках висотою 10 поверхів облаштовані 1–5-кімнатні квартири з індивідуальним опаленням. Новобудови утеплені мінеральною ватою. Наразі в забудовника залишилося у продажу однокімнатне та двокімнатне житло, яке можна купити як у готовій секції, так і в секції на етапі будівництва.

Напряму в забудовника можна також придбати комору для зберігання речей, що особливо актуально для сімей із дітьми. У коморі можуть зберігатися велосипеди, санчата тощо.

Планування квартир добре продумані: просторі вітальні та спальні правильної форми, великі кухні, лоджії. Теплі, просторі, світлі — саме такі помешкання чудово підходять для проживання сім’єю.

Придбати оселю в «Оптимісто» можна з повною оплатою, з розтермінуванням від забудовника або в іпотеку за програмою єОселя. Щоб дізнатися більше про умови купівлі та вільні квартири, зв’яжіться з відділом продажу житлового комплексу.

Рубрика - Правозащитник: