05.10.2023, 00:55

Авто із Китаю: чи реально отримати машину своєї мрії?

Олег Білоусов | Всі новини автора
авто з Китаю

З кожним роком українці імпортують із-за кордону дедалі більше автомобілів. І якщо імпорт авто зі США – вже звична справа, то ввезення авто з Китаю для багатьох є чимось незрозумілим. Насправді все просто, якщо довірити цю клопітку справу професіоналам. Фахівці компанії CHI New Energy знають все про китайський авторинок. На сайті компанії https://chi-new-energy.com.ua можна знайти широкий асортимент електромобілів з Піднебесної на будь-який смак, які повністю відповідають міжнародним стандартам якості та безпеки.

Імпорт автомобілів із Китаю: про що слід пам'ятати?

Варто розпочати з того, що ввезти автомобіль із Китаю самостійно практично неможливо, особливо якщо у вас немає досвіду імпорту товарів з-за кордону. Найкращим рішенням буде скористатися допомогою компанії-посередника з відповідними компетенціями у цій темі. Налагоджуючи співпрацю з компанією CHI New Energy, ви довіряєте їй питання, пов'язані з пошуком постачальника, транспорту та формальні питання. Так що вам нема про що турбуватися. Вашим єдиним завданням буде забрати машину з пункту призначення.

Як відбувається імпорт авто за допомогою CHI New Energy?

  1. Обробка замовлення клієнта
  2. Взаємодія із заводом-виробником
  3. Затвердження умов доставки автомобіля
  4. Організація перевезення (морським шляхом)
  5. Оформлення документів на митниці
  6. Доставка автомобіля
  7. Підтримка клієнта після доставки
  8. Мінімум формальностей. Компанія-посередник візьме на себе всі обов'язки, пов'язані з пошуком, купівлею та ввезенням автомобіля, а також виконанням необхідних формальностей.

авто з Китаю

Чому ще варто користуватися підтримкою посередника? Якщо в майбутньому вам знадобляться деталі для конкретного автомобіля, така компанія легко зможе зв'язатися з перевіреним постачальником та організувати імпорт автозапчастин із Китаю.

Чому варто імпортувати автомобіль із Китаю?

У сучасному світі при пошуку автомобіля своєї мрії географія і навіть велика відстань між країнами більше не є перешкодою. Це відкриває нові можливості для тих, хто шукає по-справжньому унікальні автомобілі. Китай є одним із найбільших виробників автомобілів у світі. У Піднебесній щороку з'являється все більше заводів, що спеціалізуються на виробництві автомобілів, у тому числі електричних.

Наприклад, Шеньчжень – перше місто у світі, де всі автобуси працюють на акумуляторах. Маючи понад 400 виробників електромобілів, Китай є найбільшим виробником транспортних засобів на новій енергії (NEV) у світі, навіть перевершуючи Сполучені Штати.

Автомобілі, імпортовані з Китаю, можуть бути дуже цікавою інвестицією ще з кількох причин:

  • Китайський автомобільний ринок зараз є абсолютним номером один у світі. Тому ви знайдете тут практично будь-яку модель автомобіля, що цікавить вас.
  • Серед середнього класу, що росте, і найбагатших жителів Піднебесної існує культура володіння новітніми моделями автомобілів, що, своєю чергою, призводить до високої доступності щодо свіжих автомобілів з невеликим пробігом.
  • Китайці не скупляться на обслуговування своїх автомобілів, оскільки вони є символом їхнього соціального статусу.
  • Цей ринок поки що відносно недоступний для «сторонніх», що дозволяє знайти тут незвідану можливість для покупок легше, ніж, наприклад, у Японії чи США.

Які особливості характерні для автомобілів, завезених з Китаю?

  • Малий пробіг, ліве та праве кермо. Багаті китайці люблять мати останні моделі, тому вони схильні дуже швидко змінювати машини. Завдяки цьому старі автомобілі практично не поступаються новим. Кермо тут можна побачити як з лівого боку (LHD), так і з правого боку (RHD).
  • Відмінний технічний стан. Для китайців автомобілі – більше, ніж просто автомобіль. Вони символи статусу, тому їм важливі як технічні, і суто візуальні аспекти.
  • Винятково багате обладнання. Місцеві водії не скупляться на розкіш, комфорт та продуктивність. Це означає, що ви знайдете тут справді унікальні машини, які буде дуже важко знайти в інших частинах світу.
  • Легкий доступ. Найменша популярність цієї локації серед інших покупців означає, що потрібну машину ви знайдете відносно швидко.

Якщо ви хочете знайти автомобільну перлину, але водночас не хочете витрачати час і сили на такий складний процес – допомога у цьому питанні кваліфікованого та досвідченого посередника є практично необхідністю.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: