30.01.2024, 15:59

Як оформити страхування автомобіля онлайн

Ольга Станішевська | Всі новини автора

 

Страхування — відома форма зниження ризиків та відшкодування витрат щодо майна, життя і здоров’я, підприємницьких ризиків. В Україні поліс автоцивілки є обов’язковим, і за його відсутності водій не має права сідати за кермо. Це порушення карається штрафом. Між власником чи водієм транспорту та страховою компанією укладається договір, де прописані умови і правила, яких мають притримуватися обидві сторони.

 

Різні організації пропонують різні умови та страхові випадки. Таких пропозицій багато на ринку, тому одразу обрати страхову компанію непросто. Але на сайті https://ukasko.ua/ зібрані найкращі пропозиції, де кожен знайде оптимальний варіант страхування. Такі онлайн-платформи, як UKASKO, викладають рейтинги страхових компаній та публікують реальні відгуки клієнтів.

Як скористатися сервісом підбору полісів

Пошук та впорядкування інформації — це окремий сегмент роботи, що потребує часу та навичок. Самостійно не завжди виходить знайти достовірні дані щодо страхових компаній. Цю функцію уже виконала онлайн-платформа UKASKO, на сайті якої доступні такі послуги:

  • отримання електронного полісу;
  • підбір різних видів страхування;
  • вибір оптимальних умов договору від багатьох страхових компаній;
  • швидкий процес онлайн-оформлення, що займає приблизно 5 хвилин;
  • можливість розрахувати вартість полісу за допомогою спеціального калькулятора на сайті.

Вартість страховки залежить від багатьох факторів, тому розрахунок онлайн дасть можливість порівняти ціни в різних компаніях. З UKASKO можна значно зекономити час та гроші на оформленні полісу.

Види запропонованих страховок

Страхування допомагає знизити ризики та відшкодовує витрати, якщо з водієм чи власником авто справді трапляються страхові випадки. Законодавство України зобов’язує водіїв мати поліс ОСЦПВ, який можна оформити через платформу. Додатково до нього можна додати такі послуги:

  • доставку пального;
  • евакуатор, за який не треба буде окремо сплачувати;
  • медичну допомогу;
  • виклик агента 24/7.

 

Крім обов’язкового полісу, страхові компанії пропонують придбати зелену картку. Це вид міжнародного полісу для водіїв, що прямують за кордон власним транспортом. Також не зайвою буде медична страховка для прихильників міжнародного туризму. Такий поліс покриє витрати на медичні послуги в іншій країні, якщо людина захворіла.

 

Серед запропонованих на сайті компаній кожен обере для себе оптимальний варіант. Оформлення полісу — це про зменшення ризиків та отримання компенсації в разі настання страхового випадку.

 

Рубрика - Правозащитник: