22.03.2024, 12:33

Тентові ангари від Sklad Service: склад, який працює на вас!

Ольга Станішевська | Всі новини автора

…а не Ви на нього, як це подекуди трапляється на підприємствах. Тентові ангари від Sklad Service мають широку функціональність, зручні для масштабування і є чудовою альтернативою капітальному будівництву!

Сучасні тентові ангари: особливості й переваги

Тентові ангари стали незамінними у сільськогосподарській промисловості, торгівлі й логістиці, особливо в часи великої війни, коли багатьом підприємствам довелося здійснити термінову релокацію або навіть відбудову. І якщо раніше бізнеси з пересторогою ставилися до швидкомонтованих конструкцій і частіше вкладались у капітальне будівництво, то зараз технологічні ангари видаються економічно оптимальним рішенням, адже вони цілком придатні до експлуатації щонайменше 50 років.

Швидкий монтаж і оптимальна вартість

На відміну від будь-якої капітальної споруди, тентовий ангар не потребує дозволу на введення в експлуатацію, а це заощаджує довгі місяці оформлення відповідних документів (а також перевірок на відповідність низці вимог).

Залежно від масштабу будівництва і складності завдання, створення тентового ангару “під ключ” займає від 2 до 3 місяців, і ви вже можете запускати підприємство й отримувати прибуток.

Надійна конструкція

Тентові ангари будують із профілів з надміцного анодованого алюмінію і сталевих балок та вкривають одним або двома шарами ПВХ-тканини. Легка і водночас міцна балкова конструкція є доволі мобільною та простою в монтажі й демонтажі.

Матеріали є стійкими до корозії, перепаду температур, снігу, вологи, вітру.

Універсальність

Доступна висота конструкції – до 8 метрів, ширина – від 10 до 40 метрів. Тентовий ангар можна встановити на будь-якій твердій поверхні. Якщо на ній є перепад висот, доцільно встановити так звані бетонні “п’ятки”, – їх вкопують углиб на різних висотах, а вже на них зводять каркас конструкції

Гарантована якість

Тентові ангари від Sklad Service відповідають вимогам системи управління якістю ISO 9001. Виробник надає гарантію 2 роки. Сама конструкція здатна служити 50 років і більше.

Рубрика - Правозащитник: