22.02.2024, 20:04

Дошка оголошень VAS для аграрних товарів та послуг в Україні

Ольга Станішевська | Всі новини автора

В останні роки аграрний бізнес в Україні став відігравати ще більшу роль. Продукти харчування, зерно, трактори та обладнання шукають не лише великі компанії, а й невеликі стартапи із приватними особами. Тому потрібно завжди бути на виду.

Найпростіший спосіб почати пошуки сільськогосподарського товару - це онлайн. Для того, щоб продавець та покупець сільськогосподарських товарів змогли знайти один одного швидше, був створений аграрний маркетплейс VAS: https://ua.vas.trade/.

Дошка оголошень, у свою чергу, може бути платформою, де користувачі можуть розміщувати оголошення про купівлю, продаж, оренду сільськогосподарських земель, техніки, послуг, пошук роботи в аграрному секторі та інше. Вона також може включати обмін інформацією щодо ринкових тенденцій, законодавчих змін та інших важливих аспектів для аграрного бізнесу.

Зайшовши на сайт, ви не зіткнетеся з невідомими кнопками або функціями. Дошка оголошень аграрних товарів та послуг має звичний вигляд для будь-якого користувача.

Почати роботу, як завжди,  слід з реєстрації. Ви можете зареєструвати свій аккаунт у вигляді приватної особи або компанії. Також можна заощадити час та пройти реєстрацію через Google або Facebook. Після цього аграрний маркетплейс VAS та його функціонал до ваших послуг.

Всі товари розміщені на сайті у вигляді каталогу із розділами. Якщо ваше головне завдання-це пошук та купівля товарів, то потрібну назву можна ввести в рядку пошуку на головній сторінці або просто знайти відповідний розділ. Всі оголошення вміщують себе фото та відео та докладний опис з характеристиками, функція «додати у вибране» допоможе вам не втратити ті, які сподобалися.

Якщо ви плануєте продавати товари та власну продукцію на VAS, публікація оголошень буде вашим основним завданням. Не потрібно писати лонгріди про товар - всі характеристики вже передбачені сервісом, потрібно лише відзначи потрібні та вказати ціну. 

А якщо готові до торгу,позначте опцію «договірна ціна» і чекайте на особисті повідомлення від потенційних покупців  онлайн-чаті. Виділити публікацію можна за допомогою платних опцій видимості. З ними оголошення набуває лейбл "терміново","гаряче" і так далі або виділяється кольором. Таким чином, вони виглядатимуть інформативніше і привертатимуть більшу увагу.

Купити та продати аграрні товари в Україні, знайти нові корисні контакти для роботи та бути завжди на зв'язку можна за допомогою VAS, але краще одного разу спробувати самостійно, ніж купу разів прочитати.

Рубрика - Правозащитник: