08.02.2024, 22:40

Ви пов’язані із торгівлею? Використовуйте корисну програму для обліку

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Ситуація така, що продаж тих чи інших товарів є однією з найпопулярніших моделей бізнесу. Нині існує багато можливостей і приводів відкрити магазин. Хтось виробляє певний різновид продукції та займається її реалізацією. Інші підприємці здійснюють перепродаж. Але будь-яка модель торгівлі, незалежно від напряму, потрібна на ринку, і в разі правильних дій один магазин може вирости в цілу мережу.

Що треба знати

До торгівлі варто підходити з відповідальністю. Але головною вимогою для всіх підприємців є правильне і вчасне ведення обліку. Розуміти популярні позиції і кількість продажів за групою товарів важливо для подальших планів розвитку бізнесу.

І на великих підприємствах, і на малих важливо розуміти стан справ, що стосуються обліку продажів. Щоб мінімізувати людський фактор і не вести записи у стареньких журналах, є просте і ефективне сучасне рішення. Воно полягає в тому, щоб використовувати нові технології від українських розробників.

Йдеться про платформу для обліку. Вона має багато функцій, які здатні оптимізувати роботу не лише окремого відділу, але й компанії загалом. Однією з таких є облік продажів, дуже корисний для тих суб’єктів бізнесу, що займаються торгівлею. Про його особливості ви дізнаєтеся далі.

Як використовувати інновацію

Програма для обліку відкриває шлях до великих можливостей. Вона значною мірою розвантажує працівників, даючи змогу швидко отримувати дані, необхідні для звітності. Але в тому разі, якщо в штаті немає працівників з обліку й ви не плануєте його розширення, використовуючи програму, можна працювати й без них. Платформа дозволяє:

  1. Користуватися широким набором основних і додаткових функцій, які сприяють не лише якісному обліку, але й ефективному управлінню в торгівлі.
  2. Оптимізувати щоденні завдання. У цьому допоможе автоматизація. Вона дозволяє роботу, на яку витрачалися день або два, виконувати впродовж хвилин. Тобто у керівника з’являється час для стратегічного планування, а у працівників – для виконання інших завдань.
  3. Автономність. Інформація відкрита для керівника та працівників, які відповідальні за той чи інший сегмент.

Наприклад, коли ви використовуєте програму, не треба шукати ціни постачальників, аби зробити аналіз. Актуальна інформація з цього питання відображена в програмі – користуйтеся та приймайте рішення. Ви також зможете відстежувати: 

  • наявність товарів на складі;
  • рух і надходження коштів із терміналів і кас;
  • стан рахунку тощо.

Платформа відкриває можливості для якісного аналізу. Причому не треба витрачати години для того, щоб шукати необхідну інформацію за ті чи інші періоди. Усе це зробить програма.

Платформа побудована на хмарних технологіях. Це дає змогу не лише оперувати великими обсягами даних, а й зберігати їх. Уся інформація, що стосується фінансових операцій вашої компанії, перебуває під надійним захистом, адже платформа створена з урахуванням всіх стандартів безпеки. Щоб вибрати модель обліку, необхідно звернутися до розробників. У вас є змога скористатися тестовою версією.

Фахівці зроблять необхідні налаштування, які відповідають потребам вашої компанії. У кожного з них був великий досвід в адмініструванні вебсерверів і у створенні програмного забезпечення для обліку в середньому й корпоративному бізнесі. Саме це й зумовлює ефективність платформи.

Рубрика - Правозащитник: