30.01.2024, 17:57

Теплова пушка для офісу, складу, виробництва та коли її вигідно купити і використовувати

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Теплова пушка – промислового рівня тепловентилятор, який використовує електричну енергію для нагрівання та конвекції повітря у приміщенні. Основна відмінність теплової гармати від інших обігрівачів – висока потужність і швидкість нагріву за мінімальний час. Купити теплову пушку електричну пропонує онлайн-магазин “Ваш клімат” в асортименті пропозицій за потужністю, виконанням та функціональними можливостями.

Онлайн-магазин пропонує різноманітну кліматичну техніку за оптимальною вартістю. Оглянути весь асортимент запропонованої техніки можна на сайті https://vashklimat.com.ua/ де є детальний опис всіх запропонованих позицій кліматичної техніки – від кондиціонерів та вентиляторів до бойлерів та проточних водонагрівачів всіх конструкцій та різновидів.

Де застосовують електричні теплові гармати?

Оснащені спеціальними пристроями, що забезпечать мінімальний ризик під час використання, теплові гармати вигідно використовувати як в офісних, так і виробничих площах. Вони є ефективними у великих просторах, які неможливо обігріти за допомогою стаціонарної радіаторної системи опалення.

Також їх використовують на різноманітних напіввідкритих майданчиках для публічних заходів – виставках, ярмарках, презентаціях – для створення комфортного мікроклімату.

Як працюють теплові гармати

Електричні теплові гармати подають під дією нагнітаючого вентилятора повітря, з приміщення на пластину чи металеву, виготовлену з композитів, спіраль. Спіраль або пластина попередньо нагрівається за допомогою електричного струму до необхідного рівня. 

Нагріте повітря поступово підіймається вгору, а холодне, опускається донизу. Тут його і підхоплює нагнітаючи вентилятор. Таким чином повітря у приміщенні під дією теплової гармати:

  • швидко проходить цикл нагнітання та нагріву;
  • постійна конвекція спричиняє нагрівання всієї повітряної маси за мінімальний час;
  • допомагає підтримувати необхідну температуру з високою ефективністю до вимкнення системи.

Переваги та вигода застосування теплової гармати

Електричні теплові гармати мають декілька переваг, які є недосяжними для інших систем обігріву. Насамперед це висока ефективність. Якщо необхідно швидко обігріти великий простір де немає інших систем опалення або вони є неефективними – теплова гармата є кращим варіантом.

Для роботи з тепловою гарматою не потрібно застосовувати складних налаштувань. Ручне чи автоматичне регулювання виконується простим алгоритмом керування інтенсивністю роботи пристрою.

Вартість теплової гармати, порівняно з системами нагріву аналогічної потужності та ефективності – є оптимальною.

Найвигідніше використовувати такий нагрівач для нерегулярних робіт чи як елемент резервного підігріву. В такому випадку теплові гармати є найефективнішими і пропонують комплексні переваги: портативність, потрібну потужність і мінімальні витрати на початок експлуатації.

Рубрика - Правозащитник: