08.03.2024, 11:07

Зеленський 8 березня вирушить до Туреччини: в ОП розкрили деталі візиту

Зеленский 8 марта отправится в Турцию / Фото: Офис Президента

Президент України Володимир Зеленський 8 березня відвідає з візитом Туреччину та зустрінеться з президентом Реджепом Таїпом Ердоганом.

Президент України Володимир Зеленський 8 березня відвідає Туреччину. Про це повідомляють канцелярія президента Туреччини та Офіс Президента України, передає Час Пік.

Лідери України та Туреччини обговорять перебіг українсько-російської війни, чорноморську зернову угоду та двосторонні відносини.

"Під час візиту Володимир Зеленський зустрінеться із Президентом Реджепом Таїпом Ердоганом, щоб обговорити теми Формули миру, організації Саміту миру, безпеки судноплавства в Чорному морі, глобальної продовольчої стабільності, а також звільнення українських полонених і політичних вʼязнів, які утримуються російською державою.

Окрема увага під час візиту буде прикута до спільних проектів в оборонно-промисловій сфері", - ]]>повідомили ]]>в Офісі Президента України.

Планується, що Зеленський відвідає верфі, на яких триває будівництво корветів для ВМС України та зустрінеться із представниками турецьких оборонних компаній.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк