11.12.2023, 16:29

СБУ показала унікальні кадри з місця ліквідації зрадника Ківи - фото, відео

Віктор Білий | Всі новини автора

Служба безпеки України, яка 6 грудня провела спецоперацію з ліквідації колишнього нардепа від ОПЗЖ Іллі Ківи, показала ексклюзивні кадри з місця події.

Фото та відео надало видання "РБК-Україна" з посиланням на джерела, передає Час Пік.

Так, на кадрах видно тіло зрадника, що лежить на снігу в котеджному селищі під Одинцово російського Підмосков'я, а біля нього видніються плями крові. Також окремо на ексклюзивному відео можна побачити наглядовий пункт, де на зрадника чекало заслужене покарання.

Як стверджує джерело в СБУ, колишній народний депутат України - зрадник Ілля Ківа був однією з пріоритетних цілей для знищення, операція щодо нього готувалась тривалий час і була успішно реалізована Службою.

Співрозмовник зазначив, що його "вели" давно, вивчали до деталей маршрути пересування, розпорядок дня та звички. Попри серйозну охорону, СБУ ліквідувала його під Москвою.

Також є відео, де видно, як велося стеження за Ківою. При цьому зазначають, що неподалік місця, де був наглядовий пункт учасників спецоперації, Ківа часто знімав свої численні антиукраїнські відео.

Раніше глава СБУ Василь Малюк зазначав, що ліквідація Ківи - це сигнал усім зрадникам та військовим злочинцям, які перейшли на бік ворога. Як зазначав Малюк, смерть - це єдина перспектива, яка чекає на ворогів України.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: