01.12.2023, 16:30

Трьом окупаційним "начальницям" із Луганщини повідомлено про підозру, - прокуратура

Віктор Білий | Всі новини автора

За процесуального керівництва органів прокуратури Луганської області повідомили про підозру трьом громадянкам у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Луганської обласної прокуратури, передає Час Пік.

За даними слідства, жителі Сватівщини, Старобільщини та Лисичанська після повномасштабного вторгнення Росії почали співпрацювати із ворогом.

"Колишній бухгалтер сільради, працівниця служби у справах дітей та підприємниця навесні 2022 та влітку 2023 добровільно обійняли керівні посади в незаконних органах "ЛНР", - йдеться у повідомленні.

Одна очолила "відділ культури адміністрації Сватівського району ЛНР", інша стала "начальником відділу державної реєстрації актів цивільного стану Новопсковського райуправління юстиції міністерства юстиції ЛНР" та третя керує "відділом у справах молоді та спорту адміністрації міста Лисичанська ЛНР".

Усі підозрювані керуються нелегітимними нормативно-правовими актами, запровадженими біля псевдореспубліки, і сприяють утвердженню російського окупаційного режиму.

Досудове розслідування здійснюють слідчі 3 управління ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк