14.11.2023, 08:53

Суд обрав запобіжний захід нардепу Олександру Дубінському - ДБР

Альона Тихоненко | Всі новини автора
ДБР

14 листопада Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату Олександру Дубінському, якому раніше повідомили про підозру в державній зраді.

Про це ]]>повідомляє ]]>Державне бюро розслідувань, передає Час Пік.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"ДБР у взаємодії з СБУ викрила депутата на участі у злочинній діяльності, що курувалася посадовцями генерального штабу зс рф та здійсненні інформаційно-підривної діяльності проти України", — йдеться у повідомленні.

Нардеп проведе під вартою щонайменше 60 днів без можливості внесення застави. Суд визнав підозру обґрунтованою.

Нагадаємо, що підозру Дубінському оголосили 13 листопада. Тоді ДБР разом з СБУ викрили злочинну організацію, до якої входили чинний та колишній народні депутати, помічник одного з них та експрокурор.

"Вони організовували різноманітні медіазаходи, де поширювали фейки про українську владу та її західних партнерів. Слідство встановило, що це була чітко спланована спецоперація російських спецслужб яка мала на меті дискредитувати українсько-американські відносини та загальмувати інтеграційні процеси входження України до ЄС та НАТО", — зазначили в ДБР.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Екснардепа Ківу заочно засуджено за держзраду до 14 років в'язниці з конфіскацією

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк