18.10.2023, 20:31

З окупованого Антрациту повідомляють про низку жорстоких злочинів, - соцмережі

антрацит

Російські окупанти відчувають повну безкарність у окупованих населених пунктах Луганщини. Про серйозні злочини намагаються замовчувати.

Про низку страшних злочинів в окупованому Антрациті повідомляється в одному з регіональних чатів у Telegram, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, в Антрацині та районі сталося вже кілька зґвалтувань та вбивств, скоєних із особливою жорстокістю. Місцеві так звані "ЗМІ" мовчать, людей ніхто не попереджає.

"Колишні зеки, нинішні "вояки-визволителі". У районі ш. Центральної одне зґвалтування, після спалення. У районі колишнього АТБ, на Ювілейному, вбили жінку. У районі с. Червона Поляна мужику відрубали голову... І це не єдині випадки . Найабсурдніше, що у місцевих ЗМІ все прекрасно, ні слова про це. Навіть жодних попереджень", - пишуть у мережі.

Нагадаємо, раніше неодноразово повідомлялося, що окупанти творять безчинства і на дорогах. Так, нещодавно в Луганську російські військові на БТР переїхали цивільний автомобіль. Відповідальності за такі злочини ніхто не несе.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: В окупованому Сєвєродонецьку сталася ДТП з постраждалими

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк