18.10.2023, 11:20

Працював на кремлівського "воєнкора": СБУ затримала державного зрадника на Дніпропетровщині

Альона Тихоненко | Всі новини автора
СБУ

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпропетровщини за роботу на кремлівського "воєнкора" Татарського. Зловмисник перебуває під вартою.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу СБУ.]]>

Агент збирав інформацію про переміщення Сил оборони України у східному та південному напрямках фронту. З листопада минулого року чоловік надсилав усі дані Владлену Татарському, який передавав їх російській воєнній розвідці.

"Після ліквідації ворожого блогера агент намагався "залягти на дно" і таким чином уникнути правосуддя. Утім, співробітники СБУ все одно вийшли на ворожого поплічника, встановили його місцезнаходження і затримали", — йдеться у повідомленні.

Ворожий агент виявився мешканцем одного з міст неподалік Дніпра. У пресслужбі не називають назву цього населеного пункту. 

"Ворожий інформатор має дві судимості та загальний тюремний "стаж" майже 8 років, який отримав за крадіжки, незаконне заволодіння транспортними засобами, хуліганство та нанесення тяжких тілесних ушкоджень", — зазначили в СБУ.

За даними слідства, фігурант об'їжджав околиці Дніпра, щоб зібрати інформацію про ЗСУ. Після передачі її ворогу він видаляв усі повідомлення.

Агенту повідомили про підозру у державній зраді. Станом на зараз він перебуває під вартою, йому загрожує довічне позбавлення волі.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Наказував обстрілювати міста Луганщини: прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо генерал-лейтенанта РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк