04.10.2023, 22:39

"Можуть просто застрелити посеред вулиці": на окупованій Луганщині зростає рівень злочинності

луганская область преступность

На окупованій Луганщині панує беззаконня. Особливо, якщо йдеться про злочини російських військових. Навіть справи про вбивства ніхто не розслідує.

Про криміногенну обстановку на захопленій російською армією території Луганської області повідомляє Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>", передає Час Пік.

Як зазначає Telegram-канал, кримінальна ситуація практично не контролюється. Окупанти залишаються безкарними навіть за тяжкі злочини.

"Бувають випадки, коли людей можуть просто застрелити посеред вулиці - це п'яні росіяни, яким відмовляють місцеві дівчата. Останнім часом навіть вдень на вулицю виходити страшно, бо такі випадки трапляються часто, але про них ніхто не каже, а інформацію про це відразу видаляють. Якщо бачите десь інформацію, що військова вантажівка переїхала людини - це лише квіточки, дрібниці, якщо знати всю ситуацію", - описує обстановку в Луганську місцевий житель.

Також Telegram-канал звертає увагу на те, що російські карні злочинці, які вирушили на війну проти України і були "помиловані", тепер спокійно проживають на Луганщині.

"В кінці минулого року житель РФ Дмитро Зеленський, що в 2018 році жорстко вбив дівчину, після чого пропустив частини її тіла через м'ясорубку, відправився на війну проти України. Чому ми вирішили розповісти про це? Тепер ця людина реабілітована, він більше не має нести покарання за вбивство, а може бути повноцінною частиною суспільства, втім, не в Росії, а на території тимчасово окупованої Луганщини, адже зараз цей чоловік проживає в Антрациті", - повідомляє Telegram-канал.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Пограбовані квартири, сміття та руїни: як Сєвєродонецьк виглядає на зображеннях нейромережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк