05.09.2023, 11:34

Укрзалізниця запускає нову послугу: як замовити інклюзивний вагон через онлайн-сервіс

Укрзализныця запускает новую услугу

"Укрзалізниця" запускає новий сервіс – онлайн-замовлення спеціальних вагонів для людей з інвалідністю. В "Укрзалізниці" пояснили, як скористатися новим сервісом.

Як ]]>зазначили ]]>у прес-службі перевізника, тепер не потрібно приїжджати на вокзал, щоб забронювати місце для людини з особливими потребами, повідомляє Час Пік.

Сервіс призначений для осіб з інвалідністю І групи або дітей з інвалідністю, пасажирів на кріслах колісних та осіб, що їх супроводжують.

Заявку на інклюзивний вагон необхідно подати через онлайн-сервіс принаймні за 3 доби до дати запланованої подорожі. Упродовж 24 годин оператори візьмуть заявку в роботу та зв’яжуться із замовником послуги.

"Ви заходите на сайт "Укрзалізниці", знаходите в списку "Замовлення послуг". Там натискаєте вкладку "Замовлення спеціального вагона для людей з інвалідністю". Далі вам треба заповнити анкету. Ви вказуєте особисті дані, електронну пошту для зв'язку та номер телефону. А також інформацію про подорож.

Обов'язково треба підвантажити скан-копію або фото посвідчення. Це дуже важливо. Далі відправляєте свою заявку і тепер ваш запит потрапляє на обробку до операторів "Укрзалізниці". Й впродовж 24 годин очікуйте відповідь на електронну пошту", - ]]>розповіла ]]>менеджерка соціального напрямку АТ "Укрзалізниця" Єлизавета Кравець, в інтерв'ю "Українському радіо".

Отримати та сплатити квитки можна в касі не пізніше 1 години до відправлення поїзда.

Статус заявки можна уточнити за телефоном:

  • 0 800 503 111

Пасажирам також пропонують послугу замовлення вокзального помічника, який допоможе з багажем та посадкою.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк