30.04.2024, 13:02

Українка стала переможницею конкурсу краси "Miss Eco International 2024"

Украинка стала победительницей конкурса красоты "Miss Eco International 2024"

У Єгипті в каїрському Triumph Hotel відбувся фінал конкурсу краси "Miss Eco International 2024". Переможницею престижного міжнародного конкурсу стала "Міс Всесвіт Україна-2023" киянка Ангеліна Усанова.

Метою конкурсу "Miss Eco International" є популяризація важливості дбайливого ставлення до нашої планети та екології. Після гучної перемоги українка стане послом доброї волі ООН з екології та навколишнього середовища, а також братиме участь у програмах, які допомагають планеті, повідомляє Час Пік.

"Я неймовірна щаслива, що привезла в Україну титул такого рівня. Вже за місяць я стану Послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища, щоб ще раз доносити до світової спільноти голос України, наголошувати на проблемах постраждалої природи, які несе вторгнення рф в Україну. Сьогодні я радію перемозі і вдячна за підтримку всім прихильникам. Особлива подяка моїй команді, яка в стислі терміни впоралась з підготовкою до конкурсу краси світового рівня", - поділилася Ангеліна Усанова.

Крім перемоги та престижного титулу Ангеліна Усанова також здобула нагороди:

  • I місце в номінації Miss Eco Best Resort Wear за найкращий пляжний лук;
  • ІІІ місце серед еко-костюмів із костюмом "Світ у вогні", який розкриває одну зі світових екологічних проблем на тему спалених територій;
  • ТОП-5 найкращих національних костюмів за костюм "Фенікс", створений повністю за ресайклом (процес виробництва сировини з вторинних відходів);
  • ТОП-12 найкращих виступів на Конкурсі Талантів, на якому вона виконала свою авторську пісню "Earth".

Украинка стала победительницей конкурса красоты "Miss Eco International 2024" Украинка стала победительницей конкурса красоты "Miss Eco International 2024"

Фотографіями з церемонії нагородження Ангеліна Усанова поділилася на своїй Instagram-сторінці.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк