11.11.2023, 22:33

"Саме вас я назвала рабами та холопами": Алла Пугачова жорстко відповіла критикам

пугачева

Алла Пугачова, яка ще минулого року емігрувала з РФ, із самого від'їзду зіткнулася з хвилею хейту. Проте міняти свою позицію співачка не збирається.

Про це вона однозначно висловилася на своїй сторінці в ]]>Instagram]]>, повідомляє Час Пік.

Пугачова назвала "рабами та холопами" тих, хто зараз намагається знецінити її творчість.

"Смішно та сумно спостерігати за купкою шалених недоособистостей, заздрісників та наклепників. Ви такі забавні! До речі, саме вас я назвала рабами та холопами, народ у даному випадку ні до чого, він заручник нинішньої ситуації. Я люблю його і шкодую, а ви своїми хамськими висловлюваннями на мою адресу, абсурдними вигадками і зухвалою брехнею намагаєтеся відштовхнути від мене людей, для яких я все життя жила та співала, жертвувала своїм здоров'ям і особистим життям. Не вийде це у вас, хоч би як ви старалися. Тож не витрачайте сили свої та засоби на марні спроби знищити мене чи знецінити моє життя та творчість. Моя багатомільйонна армія шанувальників мене не зрадить", - написала Пугачова.

Вона зазначила, що вже виконала свою місію, провівши півстоліття на сцені, і тепер її "долею керує всесвіт".

"Голос мій втомлений все рівно звучить, якщо врахувати, що півстоліття незважаючи на хвороби я бігла до улюблених глядачів і робила все, щоб вони були щасливі. І ноги ходять, і очі бачать, і вуха чують. Гроші мої рахуєте? Так, я впахувала, я їх заробляла на відміну від тих, хто прогуляв та пропив свій зоряний час і бездоказово заявляє, що їм перекрила кисень Алла Пугачова. Як зручно, чи не так? Та й не в грошах щастя. Свобода - це головне багатство. І я її в собі березі, цим живу і постараюся дожити до перемоги світла над темрявою, перемоги добра над злом, перемоги правди над наклепом", - відповіла співачка хейтерам.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Були холопами, стали рабами": Пугачова відповіла своїм критикам

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк