06.02.2022, 13:49

"Я їй показав її саму": Шнуров пояснив, навіщо зачепив Собчак у своєму новому кліпі

Ольга Романец | Всі новини автора
Шнуров

Відомий російський співак і лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров пояснив, для чого випустив скандальний кліп "Шмарафон", в якому зачепив телеведучу Ксенію Собчак.

Про це співак написав у своєму Instagram, передає Час Пік.

Він зізнався що його дратують такі, як Ксенія Собчак, тому він використовував "журналістські прийоми" з метою викрити її особу.

"Мене дратують такі, як Ксенія Анатоліївна - типу моральні камертони, які начебто мають право на публічну оцінку, приниження і образу інших, типу судді чужих дрібних справ з висоти свого великого польоту. Инфодворяне. Як би спадкова, як би інтелігенція. Їм все дозволено. І ось, користуючись її ж "журналістськими" прийомами, я їй показав її саму. Її ж зброя, її метод", - написав Шнуров.

Він зазначив, що вирішив показати "справжнє ставлення" телеведучої до "нерівні" її ж методами. Він також дорікнув їй у відсутності делікатності і "інтелігентному хамстві".

"Як не крути, але вам ніяк не заховати неприкритоi відрази до людей не вашого стану, яка червоною ниткою проходить крізь блискуче життя барині. Тут-то ми з вами, Ксенія, сильно по різний бік барикад", - зазначив співак.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк