02.05.2024, 10:27

"Найближчим часом": у Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК

тцк

Міністерство оборони найближчим часом запровадить електронний запис для відвідування ТЦК, щоб уникнути величезних черг.

Про це заявила заступник міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Катерина Чорногоренко в ефірі "]]>Радіо Свобода]]>", передає Час Пік.

"Я думаю, що найближчим часом зможемо розгорнути електронну чергу для відвідування ТЦК та СП. Думаю, що зробимо це досить швидко. Принаймні команда Міністерства оборони вже працює над цим. Я думаю, що вже розгорнутий інструмент зможе стати доступним найближчим часом. … Далі проведемо консультації щодо ТЦК та СП і зможемо це організувати", - розповіла Черногоренко.

Вона зазначила, що впровадження електронного запису - "реакція на ті виклики, які є зараз".

"Величезні черги, які зараз ми маємо можливість спостерігати, викликані в тому числі і схваленням мобілізаційного закону, що накладає на військовозобов'язаних обов'язок оновити свої дані. Тому у багатьох людей виникла потреба це зробити. Тому ми реагуватимемо і виправлятимемо це дуже швидко", - додала заступник міністра.

Читайте також: Хто може залишитися без транспортного засобу, як мобілізуватимуть авто на потреби ЗСУ та за якої умови повернуть

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк