24.03.2024, 22:58

Циклон принесе дощі в Україну: прогноз синоптиків на 25 березня

Марина Гончар | Всі новини автора
весна

У понеділок, 25 березня, в Україні буде хмарно з проясненнями. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують, що циклон принесе дощі. 

Синоптики в Укргідрометцентрі повідомляють, що в більшості південних, центральних областей помірні, вдень місцями значні дощі, в західних та північних областях місцями невеликий дощ, вночі подекуди з мокрим снігом, на решті території без опадів, передає Час Пік.

В західних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер південний з переходом на північний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла, в південно-східній частині 9-14°.

На Київщині можливий невеликий дощ. Вітер переважно північний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 5-10°. У Києві вночі 1-3° тепла, вдень 8-10°.

"У понеділок в Україні - циклончик, тому й дощі очікуються. Хіба в східній частині вплив антиклону не дасть опадам просунутися - суха погода", - пише синоптик Наталя Діденко.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі попередили, що другий місяць весни, квітень, обіцяє бути теплим.
Прогнозується, що середня місячна температура повітря в Україні коливатиметься від 9° до 13° тепла, що на 1-1,5 градуса вище звичайного.

За даними синоптиків, у Карпатах очікується трохи прохолодніша погода: від 7 до 8° тепла. Це на два градуси вище за норму. Прогнозується, що кількість опадів за місяць становитиме 30-52 мм. У Карпатах очікується трохи більше опадів - від 60 до 89 мм, що також відповідає нормі.

Читайте також: "Освітні документи вже в Дії", - Федоров

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк