27.02.2024, 13:33

На Східному напрямку знищено черговий російський винищувач-бомбардувальник Су-34

уничтожен очередной российский истребитель-бомбардировщик Су-34

Російські окупанти продовжують зазнавати втрат у військовій техніці. Повітряні сили ЗСУ 27 лютого збили ще один російський винищувач-бомбардувальник Су-34.

Українські військові збили ще один російський винищувач-бомбардувальник Су-34, це вже п'ятий за місяць російський Су-34. Добру новину ]]>повідомив]]> Командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук, передає Час Пік.

"Мінус ще один Су-34 на Східному напрямку!

Вчора російським пілотам вдалось ухилитися від наших ракет, але так буде не завжди!

Тому раджу окупантам перед кожним вильотом про всяк випадок побачитись із рідними. Бо хто його знає, пощастить чи ні цього разу.

Усім дякую за бойову роботу!

Працюємо для перемоги!", - написав Олещук в Telegram.

Нагадаємо, 17 лютого на Східному напрямку було знищено два російських Су-34 та один Су-35, 19 лютого на Східному напрямку ВСУ вдалося "приземлити" Су-34 та Су-35, вранці 21 лютого збили ще один Су-34.

Довідково: Су-34 - радянський і російський багатофункціональний фронтовий надзвуковий винищувач-бомбардувальник, призначений для завдання ударів по цілям противника в умовах сильної протидії засобами протиповітряної оборони противника та застосування сучасних засобів протиелектронної боротьби, а також ураження повітряних цілей противника вдень і вночі у простих та складних метеорологічних умовах.

уничтожен очередной российский истребитель-бомбардировщик Су-34

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк