24.01.2024, 14:26

"У четвер Україна отримає солідну порцію опадів": Прогноз погоди на завтра

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вапро

Завдяки північному циклону та його атмосферним фронтам, практично повсюди пройдуть мокрий сніг та дощ. Ускладниться ситуація на дорогах.

Про це інформує відомий український синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

25-го січня, практично повсюди пройдуть мокрий сніг та дощ.

Ускладниться ситуація на дорогах - буде слизько, мокро, калюжі можуть прикривати тонкий підступний льодок.

Посилить відчуття некомфортної погоди поривчастий західний та південно-західний вітер, подекуди може рвонути до 15-18 метрів за секунду.

Температура повітря - єдина. Що вночі, що вдень крутитиметься в усіх областях близько нуля. Хіба що винятки: традиційно тепліше буде вдень на півдні, до +2+7 градусів, а найближчої ночі ще поморозить у східних областях, -3-6 градусів.

У Києві 25-го січня очікується дощ та мокрий сніг, погіршення видимості на дорогах, рвучкий західний вітер, вночі близько нуля, завтра вдень +1+3 градуси.

Найближчими днями в Україні переважно тепло та з опадами, з 28-го січня очікується похолодання, а з 2-го лютого - знову потепління.

"Словом, атмосфера, як тісто замішує - то мучиці, то водиці, ніяк не вгадає із пропорціями. Але нам не звикати до так званої "європейської" зими - вже давно вона, зима, стала м'якішою і вогкішою", - наголосила вона.

Читайте також:

В окупованому Лисичанську знову сталася пожежа - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк