23.01.2024, 09:53

Є загиблі та десятки постраждалих: з'явилися дані щодо жертв ранкової ракетної атаки окупантів по Україні

ракетная атака по украине

Внаслідок ракетного удару по території України, який російська окупаційна армія завдала вранці 23 січня, загинули 5 людей, постраждали щонайменше 40 людей.

Про це ]]>повідомляє]]> голова МВС України Ігор Клименко у Telegram, передає Час Пік.

За інформацією Клименка, у Києві внаслідок ракетного удару виникло кілька пожеж - у Святошинському, Солом'янському та Печерському районах. Пошкоджено дві багатоповерхівки, приватну будівлю, автомобілі. Загинула одна людина. Рятувальники працюють у Бучанському районі на Київщині, де також пошкоджено багатоповерхові будинки, господарські будівлі, автомобілі. У Київській області відомо про 3 постраждалих.

У Дніпропетровській області загинула одна людина, одна - травмована.

Найбільша кількість постраждалих у Харкові, де окупанти вдарили по житловому багатоповерховому будинку. Наразі відомо про трьох загиблих. Близько 30 людей отримали поранення. Рятувальники продовжують розбирати завали, кількість загиблих та постраждалих може зрости.

"Чергова атака терористів, яка забрала життя і залишила сотні людей без житла. Ось справжні наміри Росії: щоденний цивільний терор", - прокоментував Клименко.

Читайте також: У Києві евакуюють мешканців усього будинку: до однієї з квартир "залетіла" і не здетонувала бойова частина ракети

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк