13.01.2024, 22:28

"Половина ракет не досягли своїх цілей": Ігнат про атаку окупантів

Оксана Мовчан | Всі новини автора
івапр

Зранку, 13 січня, під час чергової російської ракетної атаки, понад 20 із 40 ворожих цілей не потрапили до статистики збитих, але й не досягли своїх цілей.

Про дедалі нижчу якість російських ракет, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил Юрій Ігнат, передає Час Пік.

"Не досягли своїх цілей – що під цим розуміється. Або впали в полі, або підрив у повітрі, або вплинули засоби радіоелектронної боротьби наших сил оборони", – зазначив Ігнат.

Водночас сьогодні у статистиці Повітряних сил вказано лише вісім знищених ворожих цілей – це саме ті, по яких відпрацювали вогневі засоби сил протиповітряної оборони, наголосив він.

"Добре, що російські ракети не лише отримують протидію Сил оборони, а й дедалі гірше летять "точно в цель", як вони там пишуть. Ми бачимо погіршення, про це говорив і голова Головного управління розвідки Кирило Буданов – що ракети стають менш якісними та не долітають до своїх цілей", – сказав речник Повітряних сил.

Нагадаємо, що вранці 13 січня російська армія вкотре атакувала територію України ракетами. У низці областей пролунали вибухи.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

У ТРЦ Солом'янського району Києва сталася пожежа: що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк