13.01.2024, 08:15

Росіяни атакують Україну ракетами: що відомо про сьогоднішній масований удар

ракета

Вранці 13 січня російська армія вкотре атакувала територію України ракетами. У низці областей пролунали вибухи.

За даними ]]>Повітряних сил ЗСУ]]>, росіяни піднімали в повітря в тому числі винищувачі Міг-31К, передає Час Пік.

У ЗС ЗСУ попереджали про ракетну загрозу для Одеської, Миколаївської, Херсонської, Київської, Полтавської та інших областей. Пізніше ракети вирушили на захід. На Львів ракети були запущені також із північного напрямку. За останніми даними захисників неба, крилаті ракети курсували на кордоні Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Під час атаки росіяни використали аеробалістичні ракети "Кинджал". Про загрозу "Кинджалів" повідомлялося для Дніпра та Києва.

У низці областей, за даними регіональних пабліків, було чути вибухи. Зокрема, "гучно" було у Дніпрі, Кропивнику, у Чернігові повідомляли про роботу ППО.

Станом на 8:00 повітряну тривогу оголошено у всіх регіонах України.

"Активність тактичної авіації на східному напрямку. Можливі пуски КАБ/КАР", - попереджають Повітряні сили.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Жодного шансу окупантам": Залужний показав роботу HIMARS на фронті - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк