12.01.2024, 18:30

"Жодного шансу окупантам": Залужний показав роботу HIMARS на фронті - відео

Віктор Білий | Всі новини автора

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний показав, як реактивний артилерійський комплекс HIMARS ефективно знищує техніку та живу силу противника по всій лінії фронту.

Відповідне відео він опублікував у Telegram-каналі, передає Час Пік.

Він зазначає, що екіпажі постійно чекають ворожої мети та за лічені хвилини здійснюють навантаження та виїзд на вогневу позицію.

"Ми працюємо цілодобово, не залишаємо окупантам жодного шансу. Звичайно, хочеться діставати ще глибші цілі в тилу ворога, щоб назавжди вигнати їх із рідної землі", - написав Залужний.

На кадрах показано, як екіпаж на HIMARS виїжджає на бойову позицію та б'є за ворожими цілями.

Читайте також: Дрони для України: Британія передасть найбільшу в історії партію БПЛА, - Сунак

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк