12.01.2024, 17:18

Кабмін продовжить виплати переселенцям ще на пів року: але не всім

Віктор Білий | Всі новини автора

Кабінет міністрів України планує продовжити виплату допомоги на проживання переселенцям, проте йдеться лише про окремі категорії внутрішньо переміщених осіб.

Про це розповіла перший заступник міністра соціальної політики Дар'я Марчак в ефірі телемарафону, повідомляє Час Пік.

"Головна зміна, яку ми зараз готуємо, це те, що є група всередині переміщених осіб, які отримували допомогу вже тривалий період часу, і за чинним регулюванням наприкінці січня для них мають зупинитися виплати. Але ми зараз фіналізуємо постанову Кабміну, сподіваємось, що уряд найближчим часом його затвердить, і це рішення дозволить продовжити ще на пів року виплати усередині переміщених осіб", - сказала Марчак.

Вона уточнила, що виплати буде продовжено лише для окремих категорій переселенців: непрацездатних осіб, пенсіонерів, дітей та осіб з інвалідністю.

Читайте також: Відеоідентифікація для пенсіонерів ВПО для отримання пенсійних виплат: покроковий алгоритм проходження

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк