12.01.2024, 08:32

Нова редакція проєкту закону про мобілізацію вже готова, - Умєров

мобилизация в украине

Міністерство оборони готове вносити до Верховної Ради нову редакцію проєкту закону щодо вдосконалення мобілізації в Україні.

Про це ]]>повідомив]]> міністр оборони України Рустам Умєров у Facebook, передає Час Пік.

"Наша команда вже підготувала нову редакцію законопроєкту з урахуванням усіх пропозицій, узгоджених у робочому порядку з депутатами на засіданнях комітету з національної безпеки, оборони та розвідки. Готові виносити його на погодження уряду найближчим часом. Попередню редакцію законопроєкту відкликали", - написав Умеров.

За його словами, над документом працювали представники всіх без винятку фракцій парламенту протягом півроку. Після обговорення та закритих нарад за участю з вищим військовим командуванням усі застереження були враховані.

"Наші воїни потребують ротацій і відпусток. Наші воїни потребують можливості відновитися. Наші воїни мають право знати, що на них чекає і планувати власне життя. Законопроєктом про мобілізацію планується встановити чіткий термін служби по мобілізації - і це необхідно кожному воїну", - зазначив міністр.

Він додав, що для держави зараз критично важливим є питання мобілізації, військового обліку та проведення ротації, які гальмуються політично.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Російський корабель у будь-якому місці світового океану буде метою для України, - ВМС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк