17.11.2023, 18:26

Мокрий сніг та температура нижче нуля: прогноз погоди в Україні на вихідні

Віктор Білий | Всі новини автора

У вихідні 18 та 19 листопада частина України накриє мокрий сніг. При цьому вночі температура повітря опуститься нижче за нуль.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко, передає Час Пік.

18 листопада дощ пройде на Одещині, на решті території України істотні опади не прогнозують, однак буде хмарно та сиро.

Протистояння північного антициклону та південного циклону (карта) призведе до посилення вітру, особливо у південній частині з охопленням центру та сходу.

Температура повітря 18 листопада вночі 0+5 градусів, на заході та півночі місцями 0-2 градуси морозу, вдень у суботу +1+6, на узбережжі морів до +9+11 градусів.

19 листопада сильний вітер залишатиметься, дощі очікуються у південній частині та на південному сході, на морі штормитиме. У неділю ввечері дощ та мокрий сніг пройдуть у західних областях. Інші території України - без істотних опадів.

Температура повітря вночі становитиме -1 -6 градусів, а вдень близько 0. На Закарпатті та в західних областях до +5. У південній частині вночі та вдень температура повітря становитиме +1+7 градусів.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Без походів до сервісних центрів: доставку посвідчення водія тепер можна замовити в "Дії"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: