12.09.2023, 22:45

Чи зростатимуть тарифи в Україні взимку?: Відповідь Шмигаля

коммунальные тарифы

Ціна на газ, на тепло, на гарячу воду в Україні залишиться без змін до кінця опалювального сезону. Уряд забезпечив незмінність тарифів на осінньо-зимовий період.

На цьому ]]>наголосив]]> прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні Кабінету міністрів у вівторок, 12 вересня, передає Час Пік.

"Ми також продовжили дію ПСО на ринку природного газу, за яким постачальники тепла отримають від "Нафтогазу" обсяги "блакитного палива" за фіксованою ціною - 7,4 гривні за кубічний метр", - сказав прем'єр.

Він пояснив, що це пільгова ціна, яка дозволить не підвищувати тарифи.

"Зараз триває укладання договорів між "Нафтогазом" та підприємствами теплокомуненерго. Близько 600 виробників тепла вже подали заявки, з більшістю основних підприємств договори поставки підписані", - додав Шмигаль.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Українців починають штрафувати за "зайві" квадратні метри: що потрібно знати власникам квартир та будинків

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк