03.07.2023, 13:41

НКРЕКП скасувала рішення про підвищення тарифів на воду

Альона Тихоненко | Всі новини автора
вода

Сьогодні, 3 липня, НКРЕКП під час свого засідання скасувала рішення про підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>сайт]]> НКРЕКП.

Зазначається, що з 1 липня вартість послуг 34 водоканалів мала зрости на 32%. Однак сьогодні Регулятор скасував це рішення.

За даними пресслужби, НКРЕКП проведе консультації з Кабінетом Міністрів України та зацікавленими сторонами, щоб прийняти справедливе рішення, яке допоможе покрити витрати водоканалів.

За словами голови НКРЕКП Костянтина Ущаповського, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль наголосив, що для прийняття такого рішення необхідно провести консультації. На підвищення тарифів негативно відреагував також Зеленський:

"Верховний Головнокомандувач в період воєнного стану висловився проти рішення про перегляд тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, що є самодостатньою підставою для скасування прийнятого Регулятором рішення", — повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, що 29 червня Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомила про підвищення тарифів на воду. Однак прем'єр-міністр та президент України негативно відреагували й сказали, що це рішення було прийняте без погодження з урядом. 

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Укрпошта" підвищила тарифи на відправлення по Україні та за її межами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: