04.01.2023, 08:59

Тріскучі морози та снігопади: Синоптики попередили українців про різке похолодання

Иллюстративное фото / Открытый источник

В Україну прийде різке похолодання. Очікуються 20-градусні морози, снігопади та хуртовини. Стовпчики термометрів почнуть опускатися вже 4 січня.

В Україну йде різке похолодання із сильними морозами та снігопадами. Такий прогноз озвучив народний синоптик Станіслав Щедрін, повідомляє Час Пік.

За його словами, з 6 січня в Україну прийдуть тріскучі морози, у північно-східних областях - до мінус 20 градусів за Цельсієм. У західних регіонах буде трохи тепліше - стовпчики термометрів опустяться до мінус 10-13 градусів.

"На решті території температура коливатиметься в межах -10-16, також в період з 6 по 11 січня по всій країни пройдуть сильні снігопади та заметілі", - ]]>написав ]]>Щедрін у Facebook.

Відомий український синоптик Наталія Діденко порадила підготуватися до різкої зміни погоди. Вона також прогнозує зниження температури повітря вже найближчими днями.

За прогнозами синоптика, пік похолодання припаде на 6-9 січня.

"Найхолоднішими у Різдвяні дні та ночі будуть північ, частина центру, яка ближча до сходу та схід України, вночі ймовірно до -10-16 градусів.

Тому поки що просто треба уважно стежити за уточненими прогнозами і підготуватися до різкої зміни погоди", - ]]>написала ]]>Діденко в Facebook.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк