04.04.2022, 09:51

Найближчими днями Україну чекають важкі бої на Донбасі, - Данилов

Ольга Романец | Всі новини автора
Данилов

Вже в найближчі кілька днів найзапекліші бої з російськими окупантами почнуться на сході України. Зараз Росія стягує велике угруповання своїх військ на Донецькому, Луганському та Харківському напрямку.

Про це заявив Секретар Ради безпеки і оборони Олексій Данилов, передає Час Пік.

"У напрямку Донецької, Луганської, Харківської областей - там збирається велике угруповання військ Російської Федерації. Зупинятися вони не збираються. Завдання, які ставить Путін, вони нікуди не зникають", - сказав секретар Радбезу.

Зараз українські військові фіксують перегрупування ворожих військ і підготовку до масованих атак для виходу на адмінкордони Донецької та Луганської областей, а також спроб захоплення Харківщини.

"Бажають на цьому напрямку створити великі проблеми для наших Збройних сил, і ми також очікуємо, що там найближчим часом будуть запеклі бої за нашу територію", - сказав Данилов.

Нагадаємо, на території Донецької та Луганської областей захисниками та захисницями України за минулу добу відбито сім ворожих атак, знищено дві одиниці броньованої техніки, сорок три автомобілі та міномет противника з розрахунком.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк