03.11.2021, 10:17

Яроша призначено радником головнокомандувача ЗСУ

Ярош назначен советником главнокомандующего ВСУ

Командувач "Українською добровольчою армією", екс-лідер "Правого сектора", колишній народний депутат Дмитро Ярош став радником головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Наказ про призначення Яроша радником головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного був виданий ще у жовтні. Про це сам Ярош розповів в ефірі "Донбас.Реалії", передає Час Пік.

Дмитро Ярош заявив, що у нього є конкретні проєкти, а у Залужного на них є "певні плани".

"Це і залучення добровольчого потенціалу до діяльності Збройних сил України, це і робота з молоддю українською, там багато всяких аспектів. Я тільки сьогодні перший день, хоч наказ був ще 20 жовтня, але при тому мені ще треба в курс справ увійти. Але роботи дуже багато, я переконаний, що ми її зробимо", - сказав Ярош.

Ярош у соцмережі продемонстрував фото посвідчення радника.

"Наказом генерал-лейтенанта Валерія Залужного призначений Радником Головнокомандувача Збройних Сил України.

Дякую за довіру!

Разом переможемо! Україна понад усе!",- написав Ярош на своїй сторінці в Facebook.

Варто відзначити, що новину про нове призначення Яроша російські пропагандисти назвали "досить жахливою". Головна пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва в екстреному порядку перервала ефір ток-шоу "60 хвилин" та оголосила російським глядачам про нове призначення Яроша.

Кадри публікує Telegram-канал "Український діалог" з посиланням на публікацію офіцера української армії Анатолія Штефана.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: