02.05.2024, 08:48

Вночі БПЛА атакували низку регіонів РФ, зокрема - Афіпський НПЗ

афипский нпз

У ніч на 2 травня низка регіонів РФ опинилася під ударом БПЛА. У тому числі, безпілотники атакували Афіпський нафтопереробний завод.

Про ситуацію прозвітували губернатори російських областей, а відео з селища Афіпське, де розташований НПЗ, з'явилося в мережі, передає Час Пік.

В Орлівській області були пошкоджені об'єкти енергетичної інфраструктури на території Глазунівського та Свердловського районів. Частково порушено електропостачання низки домоволодінь.

У Курській області через удар безпілотника в селищі Понирі були пошкоджені лінії електропередачі, населений пункт залишився без світла.

У Ростовській області працювала російська ППО. За інформацією місцевого губернатора Василя Голубєва, близько 02:00 за місцевим часом у районі Новошахтинського та Кам'янсько-Шахтинського нібито було знищено два БПЛА, "постраждалих та пошкодження об'єктів не зафіксовано".

У Смоленській області, як зазначає місцева влада, БПЛА намагалася атакувати об'єкт цивільної енергетичної інфраструктури.

Крім того, вибухи лунали в районі селища Афіпський Краснодарського краю, де розташований НПЗ. У соцмережах повідомляється про мінімум три вибухи.

Читайте також: "Шуганули конкретно": Що відбувається на кладовищах Лисичанська напередодні Великодня та чи реально наводити лад на могилах рідних

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк