10.04.2024, 17:21

У мережі показали наслідки удару по авіазаводу у Воронезькій області РФ - фото

Віктор Білий | Всі новини автора

Внаслідок удару, в ніч 9 квітня, по місту Борисоглібськ Воронезької області Росії пошкоджено будівлю авіаційного заводу, який ремонтує ракети. У мережі показали супутникові кадри з наслідками удару по авіазаводу

Про це повідомляє програма журналістських розслідувань Радіо Свобода "Схеми", передає Час Пік.

На кадрах видно обвалений дах 711 авіаційного заводу в Борисоглібську. Він розташований за 300 кілометрів від кордону з підконтрольними Україні територіями.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв, після повідомлень про вибухи, запевнив, що ППО та засоби РЕБ нібито "виявили та знищили" безпілотник на території регіону.

На першому фото – завод до удару, знімок датований 3 листопада 2023; на другому – завод після вчорашньої атаки 9 квітня.

Нагадаємо, що в ніч проти вівторка, 9 квітня, у Воронезькій області РФ прогримів вибух, спалахнула пожежа. Місцеві пабліки активно розповсюджують відео з місця події, повідомляючи про атаку безпілотниками по навчальному центру підготовки військових льотчиків.

На опублікованих у соцмережах кадрах можна побачити, як росіяни зі стрілецької зброї намагаються щось збити в небі, а далі спалах і звук потужного вибуху.

Читайте також: Російські добровольці з РДК заявили про завершення "гарячої фази" операції на території РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: