06.04.2024, 22:20

Стало відоме ім'я нового найстарішого чоловіка у світі

Джон Альфред Тиннисвуд

Книга рекордів Гіннеса назвала ім'я нового найстарішого чоловіка у світі. Ним став 111-річний Джон Альфред Тінісвуд із графства Мерсісайд в Англії. Зараз найстаріший з чоловіків, що нині живуть у світі, знаходиться у будинку для людей похилого віку в місті Саутпорт.

111-річний Джон Альфред Тінісвуд з Англії став найстарішим чоловіком у світі після смерті 114-річного Хуана Вісенте Переса. Про це ]]>йдеться ]]>у повідомленні Книги рекордів Гіннеса, передає Час Пік.

Вважалося, що новим рекордсменом стане 112-річний Гісабуро Сонобе з Японії, але нещодавно було підтверджено, що він помер 31 березня – за декілька днів до того, як із життя пішов Хуан Вісенте Перес.

Джон Альфред Тіннісвуд народився в Ліверпулі 26 серпня 1912 - того ж року, коли затонув британський трансатлантичний пасажирський пароплав "Титанік". Станом на 5 квітня 2024 року його точний вік становить 111 років 223 дні.

Зараз найстаріший чоловік у світі живе у будинку для людей похилого віку в місті Саутпорт. Він радить "тренувати розум" та дотримуватися "поміркованості" у всьому. Він каже, що у нього немає спеціальної дієти, а як рецепт довголіття він рекомендує "ніколи не перевантажувати організм", щоб зберегти здоров'я, а також жити в ладі з іншими людьми.

4 квітня Тиннісвуду було вручено сертифікат Книги рекордів Гіннеса.

Джон Альфред Тиннисвуд

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк