06.04.2024, 12:46

В Азові підірвали трубопровід, яким перекачували нафтопродукти до танкерів РФ

Марина Гончар | Всі новини автора
танкер рф

У районі міста Азов Ростовської області Росії в ніч проти 6 квітня призупинено навантаження танкерів нафтопродуктами внаслідок підриву нафтопроводу.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, а також публікує відео потужного підриву трубопроводу в районі міста Азов, передає Час Пік.

Як повідомила українська розвідка, у ніч на 6 квітня в районі н.п. Азов Ростовської області підірвали трубопровід, яким здійснювалося перекачування нафтопродуктів з місцевої нафтобази до танкерів на припортовій території "Азовського морського порту".

"У ніч на 6 квітня 2024 року, в районі н.п. Азов (Ростовська обл.) внаслідок підриву трубопроводу, яким здійснювалося перекачування нафтопродуктів з місцевої нафтобази в танкери на припортовій території "Азовського морського порту", завантаження танкерів нафтопродуктами припинено на невизначений термін", – йдеться у повідомленні.

У ГУР МО України додали, що відповідний пошкоджений об'єкт на території Росії використала влада у військових цілях для підтримки ведення повномасштабної війни проти України.

Читайте також: В районі Нью-Йорка стався один із найпотужніших землетрусів за 100 років

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк