31.03.2024, 11:38

У двох російських містах запроваджено режим контртерористичної операції

В двух российских городах введен режим контртеррористической операции

Режим контртерористичної операції запроваджено у двох російських містах. Спеціальний режим діятиме до виходу розпорядження про скасування.

На півдні РФ у столиці Дагестану Махачкалі та місті Каспійськ (Республіка Дагестан) вранці 31 березня запроваджено режим контртерористичної операції. Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на оперативний штаб ФСБ по республіці, передає Час Пік.

Національний антитерористичний комітет заявив, що в ніч проти 31 березня у Каспійську та Махачкалі співробітники ФСБ заблокували у кількох квартирах "озброєних осіб, причетних до терористичної діяльності". Мешканців довколишніх будинків евакуйовано.

У штабі уточнили, що на період проведення КТО на цих територіях запроваджуються спеціальні заходи та обмеження. У Каспійську та декількох районах Махачкали діє низка обмежень для місцевих жителів.

Правоохоронні органи проводять спецоперацію із затримання ймовірних терористів. Близько 10 години ранку (мкс) з'явилося повідомлення про затримання трьох зловмисників. Силовики стверджують, що затримані планували терористичні акти. У них виявлено зброю, боєприпаси та саморобні бомби.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк