25.03.2024, 16:32

Бєлгород перетворюється на "місто-примару": у мережі показали фото

Віктор Білий | Всі новини автора

Російський Бєлгород перетворюється на "місто-примару". Понад 1600 квартир та житлових будинків у місті пошкоджено за тиждень через обстріл.

Про це заявив мер міста Валентин Демидов, повідомляє Час Пік.

"Пошкоджено 1669 об'єктів, всього зараз у роботі знаходяться 2383 приміщення. Минулого тижня склали 574 вікна і 136 балконів. У місті триває відновлення покрівель", - повідомив він.

Місцеві жителі показали у мережі наслідки вчорашнього обстрілу Бєлгорода. Як повідомляла місцева влада, постраждали 4 особи.

"Одному чоловікові уламок влетів у груди, у жінки закрита черепно-мозкова травма, у ще одного бєлгородця переломи передпліччя. Також один житель Бєлгорода прийшов у травмпункт самостійно", - повідомив губернатор області В'ячеслав Гладков.

 

На фото нижче - прикордонне з Україною село Козинка в Бєлгородській області, "стерте" російськими авіабомбами.

Раніше повідомлялося, що з області продовжують вивозити дітей до інших регіонів Росії. Бєлгородських школярів відправили до таборів Пензенської, Воронезької, Ярославської, Нижегородської області.

Читайте також: У РФ вже з'являються свої "Бахмути" та "Авдіївки": У мережі показали, як зараз виглядає Козинка у Бєлгородській області

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: