24.03.2024, 20:47

У Єревані троє озброєних чоловіків напали на відділення поліції: Слідком відкрив справу про "теракт"

Марина Гончар | Всі новини автора
поліція

Слідчий комітет Вірменії відкрив кримінальне провадження за статтею "теракт" після того, як троє осіб спробували з гранатами проникнути до адміністративної будівлі Нор-Норського відділення поліції МВС в столиці Єревані.

Про це повідомили у пресслужбах правоохоронних органів Вірменії, передає Час Пік.

За даними поліції, 24 березня близько 17:00 години троє озброєних громадян спробували проникнути в адміністративну будівлю Нор-Норського відділення поліції МВС, задіявши гранату, внаслідок чого двоє з них отримали поранення, а третій, який залишався з гранатою біля будівлі, пізніше був затриманий.

"Двоє з прониклих в будівлю осіб із травмами, отриманих через вибух у відділенні поліції, доставлені в медустанову. Інший затриманий на підставі обґрунтованої підозри у скоєнні зазначеного передбачуваного злочину", - заявив прессекретар Слідчого комітету Вірменії Гор Абрамян.

Він також зазначив, що наразі проводяться невідкладні слідчі, процесуальні, а також оперативно-розшукові дії для з'ясування обставин інциденту. 

"Надалі Слідком Вірменії в рамках дозволеного проінформує громадськість про результати слідства", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що увечері 22 березня у концертний зал Crocus City Hall (місто Красногорськ поблизу Москви) перед концертом гурту "Пікнік" вдерлися "люди в камуфляжі" та відкрили вогонь з автоматичної зброї. Під час атаки пролунали вибухи, спалахнула масштабна пожежа. Наразі відомо про 133 загиблих та 152 постраждалих внаслідок теракту.

Читайте також: Російська ракета зайшла у повітряний простір Польщі: що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк