22.03.2024, 14:39

У Бєлгородській області впав російський вертоліт Мі-8

В Белгородской области упал российский вертолет Ми-8

У Бєлгородській області РФ впав гелікоптер Мі-8. Судно отримало механічні пошкодження. РосЗМІ стверджують, що екіпаж вижив. Подробиці інциденту не розголошуються.

Гелікоптер Мі-8 впав неподалік селища Ровеньки Бєлгородської області. Аварія сталася вранці 21 березня, але інформація про падіння гелікоптера просочилася в ЗМІ лише за добу, повідомляє Час Пік.

Як повідомляють російські ЗМІ, гелікоптер здійснив жорстку посадку, внаслідок чого отримав механічні пошкодження. На його борту перебувало чотири особи, одного з постраждалих госпіталізували. За даними Telegram-канал "ASTRA", поранення отримав пілот гелікоптера.

Подробиці інциденту наразі невідомі. Офіційної інформації щодо падіння гелікоптера немає. Приналежність борту та цілі його польоту також невідомі.

Як пише російський Telegram-канал "Два майора", основною причиною аварії гелікоптера є "відмова авіагоризонту, що призвело до помилкових дій екіпажу".

"Усі члени екіпажі живі і це найголовніше, нові гелікоптери країна побудує, а сьогоднішні екіпажі з їхнім досвідом на вагу золота", - йдеться у повідомленні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк