19.03.2024, 16:30

"Продуктів немає, полиці порожні": Мешканка Бєлгорода розповіла про нову реальність міста - відео

Віктор Білий | Всі новини автора

На полицях магазинів російського Бєлгорода – пусто. Місцеві скаржаться на відсутність товарів першої потреби, паливо пропало на АЗС.

Про це на відео розповіла мешканка міста, передає Час Пік.

За її словами, "жителі міста розмітають товари найпершої потреби з полиць магазину".

Зазначимо, що в ефірі телемарафону доброволець легіону "Свобода Росії" заявив, що ВС РФ втратили 1500 осіб у боротьбі з повстанцями.

"У противника величезні втрати: близько 1500 особового складу, десятки одиниць техніки та зброї. Противник змушений перекидати різного роду підрозділи, у тому числі елітні підрозділи на наші ділянки", - розповів він.

Раніше влада регіону прийняла рішення вивезти з області в інші частини Росії близько 9 тисяч дітей.

"Більшість сіл на сьогодні ми відселяємо. Зараз плануємо вивезення близько 9 тис. дітей з Білгорода, Білгородського району, Шебекинського округу, Грайворонського району. 22 березня - 1,2 тис. дітей їдуть до Пензи, Тамбова і Калуги. Далі Ставропольський край. Система збудована", - заявив голова Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

Нагадаємо, що 12 березня стало відомо про прорив кордону РФ бійцями легіону "Свобода Росії", РДК та Сибірського батальйону, воюючих на боці України.

Добровольчі батальйони зайшли в Курську та Бєлгородську області, де продовжують вести бої, що супроводжуються, зокрема, ударами по військових об'єктах окупантів.

Крім того, нещодавно до бійців приєдналися й Ічкерійські добровольці. У Головному управлінні розвідки, своєю чергою, кажуть, що операції росіян не завершаться найближчим часом.

Читайте також: Атака БПЛА на Бєлгород: пошкодження отримав завод "БєлЕнергоМаш"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: