14.03.2024, 19:54

Російські повстанці оголосили про створення гуманітарного коридору: що відомо

Марина Гончар | Всі новини автора
гуманітарний коридор

Бійці російських добровольчих формувань, які прорвали кордон із РФ, оголосили про створення гуманітарного коридору для цивільних осіб і військових РФ з 21:00 сьогоднішнього дня до 7:00 15 березня.

Про це, з посиланням на "Російський добровольчий корпус" у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

Вони закликали до термінової евакуації мешканців населених пунктів у прикордонних районах РФ у зв'язку із проведенням обмеженої військової операції на території Курської та Бєлгородської областей.

"Ми бачимо, що путінські війська ховаються між цивільними, тому наше завдання – забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим РДК дає гуманітарний коридор для мирних росіян і російських військових з 21:00 сьогоднішнього дня до 7:00 15 березня, щоб вони могли безперешкодно вийти із зазначених населених пунктів.

"Після цього ми починаємо масовану атаку по путінських військових у вказаних на карті на фото населених пунктах", - сказано в повідомленні.

Відповідні населені пункти наведено на опублікованій РДК карті:

Нагадаємо, що у прикордонних областях Росії другий день дуже "спекотно". Повідомляється про черговий потужний обстріл Бєлгорода.

Читайте також: У Твері сталася сильна пожежа у багатоповерхівці: у мережі показали відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк