14.03.2024, 11:40

У прикордонних областях Росії та Бєлгороді дуже спекотно: подробиці - відео

Оксана Мовчан | Всі новини автора
іву

У прикордонних областях Росії другий день дуже спекотно. Повідомляється про черговий потужний обстріл Бєлгорода.

Про це інформують російські інформаційні ресурси та ТГ - канали, передає Час Пік.

У РДК та легіоні "Свобода Росії" знову закликали жителів Бєлгородської та Курської областей РФ "негайно евакуюватися" або "пройти в укриття".

"Увага! Всім жителям Курської, Білгородської та Брянської областей, які не встигають або не мають можливості евакуюватися, негайно пройти до укриття!", - йдеться у повідомленні.

Тим часом у Бєлгороді виють сирени та чути потужні вибухи.

​​​​​​​

Водночас російські "воєнкори" пишуть про тяжкі бої на кордоні Бєлгородської області.

Офіційно російська влада повідомила про ракетну загрозу у Бєлгороді та області. А в соцмережах пишуть про звуки вибухів та публікують кадри "прильотів".

"У Сподарюшино дуже серйозний бій, летить все, що можна. Х*хли атакують наш ВОП, прикордонники та бійці МО, піхота, артилерія, спецназ, відбивають усі атаки. Напруження боїв дуже серйозне, хоч і локалізувалося поки що на одній ділянці, Попівка-Сподарюшине", - ділиться один із них.

"Продовжуються накати. Наразі йде відбиття атаки на прикордонний пост Сподарюшино. Противник за 50 метрів, закидає наших гранатами. Підтягуються танки, БМП "Бредлі", працюють авіація, РСЗВ. У населеному пункті Козинки – навпроти Велика Писарівка – звідти намагаються прорватися із броньованою технікою", – додає він.

Губернатор Курської області Роман Старовойт також повідомив, що "українські ДРГ не залишають спроб увійти на територію регіону".

Читайте також:

У РФ розбився гелікоптер Мі-8, який перевозив працівників золоторудного родовища: є жертви

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк