14.03.2024, 08:10

У Німеччині вбито 27-річну біженку з України: її мати та новонароджена дочка зникли безвісти

В Германии убита 27-летняя беженка из Украины

У Німеччині знайшли вбитою біженку з України. Її мати та новонароджена дитина зникли безвісти. Поліція вважає матір загиблої головним свідком злочину.

Поблизу німецького міста Гоккенгайм на греблі річки Рейн виявлено тіло вбитої 27-річної української біженки. Наразі поліція розшукує матір жінки та її новонароджену доньку. Про це ]]>повідомляє ]]>Головне управління поліції Мангейма та ]]>Bild]]>, передає Час Пік.

Тіло жінки 7 березня випадково виявив місцевий житель, який прогулювався берегом Рейну. Вбитою виявилася 27-річна українка Маргарита Разас. Раніше її вважали зниклою безвісти.

Судмедексперти виявили на тілі жінки сліди насильницької смерті, а також численні гематоми та рани в області грудей, стегон й нижньої черевної порожнини.

Поліція розшукує матір вбитої - 51-річну Марину Стеценко, яку вважають свідком злочину та її новонароджену доньку, якій лише п'ять тижнів.

Жінка жила з маленькою донькою та своєю матір'ю у будинку для біженців в районі Рейн-Неккара. Обидві жінки та немовля зникли 4 березня, тіло вбитої виявили 7 березня.

Триває розслідування спеціальної комісії щодо встановлення точних обставин злочину. За інформацією поліції, станом на 13 березня жодної зачіпки про особу вбивці виявлено не було.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк